Vereniging van wandelaars.
Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

Nieuws

maandag, 01 januari 2018 14:18

Voorspoedig lopend 2018 gewenst!

Fijn dat je de website (weer) bezoekt!
Je vindt hier informatie over de onderwerpen waar TeVoeters zich mee bezig houden.
Kijk eens naar de dossiers belangenbehartiging voor het wandelen over onverharde paden. Of naar de behaalde successen (tabblad Belangenbehartiging> Successen). Loop eens mee met gezamenlijke wandelingen (Agenda). Snuffel in het verenigingsblad Lopend Vuur van 2012 t/m 2016 (tabblad Lopend Vuur).
Heb je wat te melden, stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zaterdag, 30 december 2017 15:54

Jan Altena treedt terug

Vorige maand heeft Jan Altena zijn activiteiten voor TeVoet beëindigd. Vanaf de oprichting is Jan zeer actief geweest op wandelgebied in Gelderland.

Zeven jaar lang heeft Rien van den Berg het verenigingsblad van TeVoet Lopend Vuur vorm en inhoud gegeven. Hij stopt daar nu mee. Namens alle TeVoeters: Rien bedankt!

zondag, 17 december 2017 22:43

Provincie Utrecht richt Routebureau op

Het Routebureau zorgt voor beheer, ontwikkeling, onderhoud en informatievoorziening van de routenetwerken (wandelen, fietsen, varen) die door gemeenten, recreatieschappen en provincie zijn aangelegd. Het zal vanaf 1 januari 2018 operationeel zijn. Meer info: Recreatie Midden-Nederland

ProRail wil de komende jaren zoveel mogelijk onbewaakte overwegen (NABO's) opheffen omdat deze onveilig zijn. Maar zij verbinden vaak mooie stukken natuur en zijn daarom van groot belang voor wandelaars.

Deze prijs is een initiatief van de Fiets- en Wandelbeurs (2018, Gent en Utrecht). Tien routes zijn uitverkoren voor de longlist. Op 10 februari tijdens de eerste dag van de Fiets- en Wandelbeurs in Gent, ontvangt de winnaar de bijbehorende wandeltrofee.

Pagina 1 van 2

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet