maandag, 16 april 2018 19:52

Wandelnieuws 6

Twee keer per maand wordt een nieuwsbericht geplaatst met wandeltips. Hoor of zie je "iets" dat voor TeVoeters interessant is: meld het (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
We hebben er best lang op moeten wachten, maar het voorjaar is nu echt overal. Het plotselinge warme weer zorgt voor een explosie aan groen, bollen en bloesem. Er valt de komende weken wandelend dus veel te genieten.

Om te genieten van de bloembollen:
- bekijk nog eens Wandelnieuws 5. De wandeldag van Bloeiend Zijpe is, vanwege het koude voorjaar, verplaatst naar zondag 6 mei. (En voorinschrijven is niet nodig heeft de organisatie mij verzekerd.)
- Ook tijdens de wandeling van Hans Hartmann Wandelingen op zondag 22 april (zie de agenda) op Goeree Overflakkee valt er te genieten van bollenvelden.

En dan wat bloesem-tips:
- NIVON Leiden organiseert op woensdag 25 april een wandeling in Beesd (de heerlijkheid Mariënwaerdt) van 14 km. Verzamelen Leiden Centraal om 9.05 uur, vertrek naar Utrecht om 9.22 uur. In Utrecht stappen we over op de trein van Arriva naar Beesd, aankomst 10.44 uur. Begeleiding  Rien Rijk en Ruud Dresmé. Informatie: telefoon 071-5221936 of 06-38718099 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
- ook op de volgende websites vind je tips voor bloesemwandelingen: www.burenstad.nl, op de wandelzoekpagina, en in de blog van Yvonne van der Laan.

 

ANBI logoinfo@tevoet.nl

Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL95 TRIO 0320 6261 05
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet