Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

Agenda

Search
Zoeken
Algemene Ledenvergadering TeVoet
Zaterdag, 23 Maart 2019

De Algemene Ledenvergadering van TeVoet zal gehouden worden in het Geologisch Museum Hofland, Hilversumseweg 51, 1251 EW Laren.
Tijd: van 10:30 tot 13:00 uur. Inloop vanaf 10:15 uur. 
Voor de agenda klik hier.
Reisadvies: zie onderaan dit bericht.

Na afloop van de ALV is er een gezamenlijke lunch in Theehuis 't Bluk op de Zuiderheide. Dat is 15-20 min (onverhard) lopen vanaf het museum.
Na de lunch is er de mogenlijkheid om gezamenlijk -grotendeel onverhard-  te wandelen over de Zuider- en Westerheide naar NS-station Bussum-Zuid. Verwachte duur wandeling 1 1/2 tot 2 uur. Aankomst NS-station Bussum-Zuid rond 16:30 uur.
Wil je niet meewandelen maar liever de tentoonstelling in het Geologisch Museum Hofland bezoeken neem dan je Museumkaart mee als je die hebt. Daarmee is de toegang gratis.

Aanmelden tot uiterlijk 20 maart bij de secretaris Niek Fraterman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Reisadvies
Kom je met de auto
: bij het museum is een ruime parkeergelegenheid (gratis). Dit is net voor de toegang tot de Zuiderheide.
Het Geologisch Museum Hofland ligt aan de rand van de Zuiderheide net voor de toegang tot het parkeerterrein.

Kom je met OV: reis dan naar NS station Hilversum en neem daar de Connexxion-bus 108 richting Huizen via Laren.  Vertrek ieder half uur:  09:32, 10:02, 10:32.  Reistijd per bus naar Geologisch Museum: 12 minuten. Uitstappen halte Janskerkhof, Laren en dan 1 minuut lopen naar het museum. Het Janskerkhof ligt naast het museum.
Je kunt ook een OV fiets huren bij NS station Hilversum, dat is 15 minuten fietsen. Echter, als je ‘s middags meeloopt met de wandeling, kun je beter de bus nemen.

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet