Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

donderdag, 01 februari 2018 13:29

Wandelnieuws 1

Elke 1ste en 15de van de maand zal een nieuwsbericht geplaatst worden met wandeltips. Dat kunnen verwijzingen zijn naar wandelingen, bijzondere wandelexcursies, of mooie routes. Hoor of zie je "iets" dat voor TeVoeters interessant is: meld het (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Vandaag de eerste aflevering met Wandelroutes op de website, Hans Hartmann Wandelingen (ZH) en wandelingen in de Beemster (NH).

- Van de door TeVoet georganiseerde wandelingen zal (naderhand) de route-informatie op de website geplaatst worden in >Wandelroutes>TeVoet wandelroutes. Meer details van de routes zijn dan te vinden in Routeyou (via een directe link). De route van de Nieuwjaarswandeling in Hazerswoude is als eerste geplaatst.
Hier kunnen ook door TeVoeters gemaakte wandelingen geplaatst worden. Stuur mooie routes (met info over verharde en onverharde stukken op de route) dus in!

- Ook routes van anderen kunnen, met hun toestemming, op de website geplaatst worden. Met informatie over de routemaker(s) en verwijzing naar hun website. Van de route wordt in ieder geval een overzichtskaartje geplaatst, en óf een link naar de routebeschrijving op Routeyou, óf een link naar de routebeschrijving van de maker. Als eerste is nu een route van Rob Wolfs geplaatst in >Wandelroutes>Routes van anderen. En wel de Trappetjeswandeling in Park Sonsbeek (Arnhem).

- Hans Hartmann Wandelingen organiseert al sinds jaren wandelingen in Zuid-Holland, samen met TeVoet en met TOP-routenetwerken. Start is tussen 10u30 en 15u, er zijn routes van 5 km (met puzzel voor kinderen), van 10 km en van 15 km. Vaak is er om 14u een excursie o.l.v. een natuurgids. De eerste wandeling van 2018 zal zijn op zondag 11 maart met start in Bernisse op Voorne-Putten (ZH). Deze wandelingen zullen opgenomen worden in de Agenda, omdat ze samen met TeVoet georganiseerd worden. Een interview met Hans is te vinden op pag 17 in Lopend Vuur van april 2016

- Peter en Lia Geel van Eetcafé Les Deux Ponts (Oudendijk, NH) organiseren iedere 2 weken (op zondag) mooie wandelexcursies in het Werelderfgoed Beemster en de veenpolders Beetskoog en Mijzen. Ook op andere dagen zijn daar prachtige wandelmogelijkheden. Meer informatie te vinden op www.lesdeuxponts.nl

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet