Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

woensdag, 16 januari 2019 23:13

Wandelnieuws 21

Twee keer per maand wordt een nieuwsbericht geplaatst met wandeltips. Voor oudere Wandelnieuws-berichten: zie onder Nieuws.
Hoor of zie je "iets" dat voor TeVoeters interessant is: meld het (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Dit is de eerste Wandelnieuws van 2019. Daarom tips om goede wandelvoornemens vorm te geven: als je meer wilt lanterfanten, als je meer wilt bezinnen tijdens het wandelen, als je een korte wandelvakantie in Zuid-Limburg wilt plannen of als je inspiratie wilt opdoen. En een paar concrete wandelingen om mee te lopen: van de Wandelwerkgroep Zuidplas en het Nivon Leiden.

- Heb je je voorgenomen om wat te gaan doen aan druk-druk-druk? Dan kan de website www.lanterfanten.nl je misschien een handje op weg helpen. Deze website geeft je ook wat opties om te oefenen: in het mooie Friesland.

- Veel mensen ervaren het wandelen over een pelgrimsroute als heel heilzaam. Het geeft rust en ruimte voor bezinning, voor nieuwe contacten met de natuur, met je eigen lijf, met andere mensen. Vanuit deze gedachte is de stichting Walk of Wisdom opgericht. Zij hebben een route rondom Nijmegen uitgezet: het pad van je eigen wijsheid: een pioniersroute van 136 km. Je kunt de route als een echte bezinningsroute wandelen. De start en de finish zijn bij de Stevenskerk in Nijmegen. Meer informatie vind je op de website www.walkofwisdom.org  

- En wil je dit jaar een keer wandelen en bourgondisch genieten in Zuid-Limburg? Dan is een midweek in Herberg Oud Holset misschien een idee. Voor arrangementen van 4 of 5 dagen klik hier. Op de website zijn ook andere opties te vinden.

- En heb je nog geen idee maar wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan eens de website www.wandelvrouw.nl of www.europesewandelingen.nl

- Het Nivon Leiden organiseert wandelingen op 23 januari en 6 februari. Zie voor meer informatie Wandelnieuws 19.

- Op vrijdag 25 januari organiseert de Wandelwerkgroep Mooi Zuidplas (TeVoet is hierbij betrokken) een wandeling via het tweede -nieuwe- deel van het Hollandse IJsselpad: van de Waaiersluis in Gouda tot Hitland in Nieuwerkerk aan de IJssel. Voor meer informatie zie het aparte Nieuwbericht en de Agenda.

 

 

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet