Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

Agenda

Search
Zoeken
Wandeling TeVoet (Utrecht) i.s.m. het bestuur
Zaterdag, 17 Februari 2018

Wandeling (18 km) voor alle leden van TeVoet, samen met het bestuur, van Bunnik naar Maarn, met uitleg over de geologische ontstaansgeschiedenis van het landschap en bewoning door de mens. Ook als je (nog) geen lid bent van TeVoet ben je welkom.
We verzamelen om 10:30 in ‘t Wapen van Bunnik (Dorpstraat 9). Dat is 10 min lopen van NS Bunnik. Parkeren is ook geen probleem en gratis.

PastedGraphic 8 SmallWe beginnen met koffie en appelgebak en enige uitleg aan de hand van kaartmateriaal over het gebied dat we gaan verkennen. Van de stroomruggen en komgebieden van de Kromme Rijn lopen we naar de stuifzanden en spoelzandwaaiers ten noorden van Zeist.  Na ongeveer 11 km steken we de A12 en de spoorlijn Arnhem-Utrecht over en bereiken we de stuwwal.  Voor spoor en weg is de stuwwal deels afgegraven. Daarbij werden veel zwerfstenen gevonden. Een deel ervan is ter plekke nog steeds te bewonderen. Ongeveer 3 km voor ons eindpunt (Station Maarn) is een eetcafé (Onder de Pannen). Verder is er geen horeca onderweg, maar wel bankjes!

Graag even aanmelden voor de wandeling bij Bertie Schonk per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op de wandeldag ben ik tel bereikbaar op 06-39783366. Heb je je aangemeld, maar kom je toch niet, laat het dan even weten.

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet