Vereniging van wandelaars.
Onverhard wandelen, natuurlijk!

 

 

Vereniging

Onze missie

TeVoet ziet zichzelf als dè vereniging van hoeders van het onverharde pad. TeVoet behartigt in Nederland al sinds 1994 de belangen van de recreatieve wandelaar en zet zich in voor behoud, verbetering en uitbreiding van onverharde paden. TeVoet streeft naar een optimale wandelinfrastructuur die goed toegankelijk (en bewegwijzerd) is en die de mogelijkheid biedt cultuur-historische en landschappelijke waarden te beleven. De vereniging staat ten dienste van de leden, die vooral lokaal en regionaal als vrijwilliger actief zijn.

Hoe doen we dat?

TeVoet is een landelijke vereniging die sterk regionaal en lokaal is ingebed. Veel leden van TeVoet zijn actief als vrijwilliger. Zij zijn de ogen en oren in het veld. Zij kennen de mooie paden, en horen de bedreigingen. Zij komen, veelal met lokale bewoners in actie als b.v. een wandelpad of een spoorwegovergang wordt afgesloten. De vereniging staat ten dienste van de leden. De vereniging kan (als rechtspersoon) in procedures opkomen voor de belangen van dè wandelaar. 

Organisatie

TeVoet is opgericht in 1995. Het Bestuur is verantwoordelijk voor het beleid, de financiën en de ledenadministratie. De vereniging kent regio’s, ieder met een coördinator. De regio’s hebben een grote mate van zelfstandigheid. Zij nemen initiatieven, participeren in overlegorganen en voeren indien nodig lokaal actie.
TeVoet kent geen beloningsbeleid omdat de werkzaamheden op vrijwillige basis worden uitgevoerd. Reiskosten en andere, ten behoeve van de vereniging gemaakte kosten, kunnen worden gedeclareerd.
Jaarlijks is er een Algemene Ledenvergadering waarin het Bestuur verantwoording aflegt aan haar leden en nieuwe plannen bespreekt.

Steun ons

Geniet u ook van mooie wandelpaden? En vindt u het belangrijk dat die behouden blijven? Steun ons dan en wordt lid, geef een lidmaatschap voor één jaar cadeau, of doneer eenmalig. 
Het lidmaatschap kost 25 euro per jaar, partnerlidmaatschap 10 euro. Voor aanmeldformulieren klik hier. 
Bankrekening: NL95 TRIO 0320 6261 05 
 
TeVoet is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Contributie en giften zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting als aan de regels wordt voldaan.
ANBI’s zijn met ingang van 2014 verplicht informatie over hun organisatie (zoals beleidsplan, jaarverslagen en jaarrekeningen) te verschaffen. Deze documenten treft u aan onder de knop Documenten
Fiscaalnummer: 8166.02.384

Bestuur

Voorzitter | Jeroen Jacobse | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris | Berry van Iersel | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester | Nico van Delft | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                                Antwoordnummer 47,
                                3350 VB Papendrecht (postzegel niet nodig)

Leden | Jan Rijnsburger |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        

             | Ineke Thierauf |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ondersteuning bestuur  [ Ria Snoek [ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Regio Contactpersonen

Groningen  [  Rob van der Werff  [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Drenthe  [  vacature  ]  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Friesland   [  Ben Rutten  [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overijssel   [   Harry Uitermark   l   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelderland   [   Nico Vlasveld   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Utrecht   [   Ineke Thierauf   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Flevoland   [   vacature   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Noord-Holland-noord   [   Johan Zutt   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Noord-Holland-zuid   [   Renee van der Haar   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zuid-Holland   [   Bert de Boer   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeeland   [   vacature   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Noord-Brabant   [   vacature   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Limburg   [   Diny van Faassen   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

ANBI logoinfo@tevoet.nl

Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL95 TRIO 0320 6261 05
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet