Vereniging van wandelaars.
Onverhard wandelen, natuurlijk!

 

 

Successen

De ontwikkeling en realisatie van een provincie-dekkend wandelroutenetwerk in Utrecht vordert gestaag. TeVoeters stonden in 2011 aan de wieg van deze ontwikkeling en zijn er nog steeds bij betrokken. Ook de afgelopen jaren zijn er letterlijk (kilo)meters gemaakt. Het laatste deel is nu in ontwikkeling.

In 2018 hebben TeVoeters uit de regio Zuid Holland hard (mee)gewerkt aan het onderhoud van de routes en informatieborden van de Stichting Oud Hollandse Waterlinie. Er zijn 75 borden opgeknapt, en twee steigers en enkele nieuwe borden geplaatst.

De Zuidplaspolder was nog een witte vlek in het wandelknooppuntennetwerk van Zuid-Holland. Maar op 7 juli 2018 is dat officieel ingevuld. TeVoet Zuid-Holland heeft aan dit project een belangrijke bijdrage geleverd.

vrijdag, 15 juni 2018 12:40

Odulphuspad mede ontwikkeld (2018, Fr)

Op 4 juni is de Camino de St Odulphus officieel geopend. Het pad is ontwikkeld door Lytse Marren samen met TeVoet. TeVoeter Ben Rutten heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de wandeltrajecten. Deze pelgrimsroute is 260 km lang, en loopt door Zuidwest-Friesland, Gaasterland en de Greidhoeke. Er is een gids met stempelkaart, refugio's om te overnachten en een reliek als je de hele tocht hebt volbracht.

Van het laatste regionale wandelroutenetwerk in Zuid-Holland (Hoeksche Waard), is in 2017 het ontwerp afgerond. Het plan is om alle bordjes en paaltjes in de zomer van 2018 geplaatst te hebben.

In de Alblasserwaard is een wandelbrug over de Dwarsgang (bij Ottoland) gereed gekomen.

Pagina 1 van 4

ANBI logoinfo@tevoet.nl

Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL95 TRIO 0320 6261 05
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet