Vereniging van wandelaars.
Onverhard wandelen, natuurlijk!

 

 

zondag, 19 april 2020 15:38

Wandelroutenetwerk Utrecht vordert gestaag

De ontwikkeling en realisatie van een provincie-dekkend wandelroutenetwerk in Utrecht vordert gestaag. TeVoeters stonden in 2011 aan de wieg van deze ontwikkeling en zijn er nog steeds bij betrokken. Ook de afgelopen jaren zijn er letterlijk (kilo)meters gemaakt. Het laatste deel is nu in ontwikkeling.

Het hele poldergebied ten westen en ten noorden van de stad is de afgelopen jaren al door Recreatie Midden-Nederland voorzien van een knooppuntennetwerk voor wandelaars incl. app en kaarten. Afgelopen winter gingen de palen in de grond voor het wandelroutenetwerk Kromme Rijnstreek. In het voorjaar van 2020 zal ook in deze mooie regio vol landgoederen en boomgaarden het  wandelroute netwerk gereed zijn. Ruim 500 kilometer aan wandelmogelijkheden worden daar via knooppunten verbonden.
Rest nog een wandelroutenetwerk in het oosten van de provincie Utrecht. Hiervoor is in 2019 een verkenning uitgevoerd voor een basisstructuur van wandelmogelijkheden in Regio Amersfoort, Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en een deel van de Gelderse Vallei (Renswoude, Veenendaal en Rhenen).

ANBI logoinfo@tevoet.nl

Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL95 TRIO 0320 6261 05
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet