Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

Agenda

Search
Zoeken
Aprilwandeling TeVoet De Rijp (NH) VERVALT
Zaterdag, 04 April 2020, 08:00 - 17:00

Op zaterdag 4 april is er weer een TeVoet-wandeling georganiseerd door het bestuur i.s.m. Fred Triep en Vladimir Mars van de afdeling Noord-Holland. Beginpunt (en eindpunt) is in De Rijp, de geboorteplaats van ingenieur Leeghwater.De Rijp is tweemaal per uur bereikbaar vanaf Amsterdam CS, bushalte IJ-zijde met bus EBS 305. 

We starten om 10u45 met een kopje koffie en gebak in 'Het Stadhuis van Amsterdam Anno 1660', gelegen aan de Rechtestraat 106 in De Rijp. 
Vladimir Mars zal ons e.e.a. vertellen over de serie boekjes getiteld 'De mooiste netwerkwandelingen'. Vladimir is mede-auteur van het boekje De mooiste netwerkwandelingen: Waterland & Zaanstreek, uitgeverij Elmar, Delft 2018. Ook zal de boeiende geschiedenis van De Rijp en het omliggende gebied kort worden toegelicht.

Stipt om 11u30 gaan we op pad. Onderweg is er geen horeca-gelegenheid dus neem een bammetje en wat te drinken mee. Tegen 15 uur verwachten we weer terug te zijn in De Rijp.

Aanmelden voor de wandeling graag vóór 25 maart bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Ook geinteresseerden in TeVoet zijn welkom.

ANBI logoinfo@tevoet.nl

Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet