Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

vrijdag, 15 juni 2018 13:00

Wandelnieuws 10

Twee keer per maand wordt een nieuwsbericht geplaatst met wandeltips. Voor oudere Wandelnieuws-berichten: zie onder Nieuws.
Hoor of zie je "iets" dat voor TeVoeters interessant is: meld het (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Deze keer aandacht voor 'nieuwtjes' in het midden van het land: op en rond de Veluwe en de IJssel. Verder de wandelagenda van wandelcafé Les Deux Ponts in Oudendijk (NH).

- Onlangs is een nieuwe wandelgids uitgekomen met wandelingen op en rond de Veluwe: Op pad met Jolanda. De gids bevat naast 15 (vooral onverharde) wandelingen ook interviews en (natuur)weetjes.
- Apeldoorn-te-voet: Vanaf NS-station Apeldoorn zijn er 10 wandelroutes die naar de natuur buiten Apeldoorn voeren. Dit is een van de resultaten van het project Stad-te-voet.
- Op 17 juni wordt het Lebuinuspad geopend. Dit pad loopt van Wilp naar Deventer en is ontwikkeld in het kader van de viering "1250 jaar Deventer".
- En dan is ook nog half mei Bronckhorst gekozen als "Wandelgemeente van het jaar 2018". Voor de wandelroutes van de VVV Bronckhorst klik hier. En hier nogmaals de info van de nominatie.

- Vanuit Eetcafé Les Deux Ponts (Oudendijk, NH), worden er de hele zomer wandelingen georganiseerd. Voor de agenda klik hier

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet