Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

vrijdag, 14 september 2018 11:41

Wandelnieuws 14

Twee keer per maand wordt een nieuwsbericht geplaatst met wandeltips. Voor oudere Wandelnieuws-berichten: zie onder Nieuws.
Hoor of zie je "iets" dat voor TeVoeters interessant is: meld het (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
In deze Wandelnieuws de Beleefweek Limburg met een excursie in het nieuwe biosfeergebied De Maasheggen, nieuwe wandelagenda's van Hans Hartmann Wandelingen (ZH) en eetcafé Les Deux Ponts (NH), en een nieuwe gids voor het Grote Rivierenpad.

- Van 14 t/m 23 september vindt voor de tweede keer de Beleefweek Limburg plaats. Hierbij worden maar liefst 331 activiteiten georganiseerd in de 4 grote natuurgebieden in Limburg (NP de Maasduinen, NP De Grote Peel, NP de Meinweg en Nationaal Landschap Zuid-Limburg). In het activiteitenoverzicht kan door het instellen van filters een handzamer overzicht gemaakt worden. Er is o.a. een wandeltocht met 7 etappes van Afferden (L) naar Brüggen (Duitsland). Ik zal informeren of deze route opgenomen mag worden in de rubriek <Wandelroutes><Routes van anderen>. Verder is er op 21 september een wandelexcursie vanuit Gennep (L) door de Maasheggen. Aantal deelnemers is beperkt, aanmelden nodig. Voor meer info over de Maasheggen: zie Wandelnieuws 12.

- Dit najaar organiseert Hans Hartmann Wandelingen, ism met o.a. TeVoet, 6 wandelingen in Zuid-Holland. De eerste is komende zondag 16 september in Schoonhoven. Deze wandelingen worden opgenomen in de agenda. Voor meer informatie zie in de agenda. Voor een overzicht van het volledige programma klik hier

- Ook eetcafé Les Deux Ponts in Oudendijk (NH) organiseert weer wandelingen (en wandelexcursies) op zondagen. Voor informatie zie de website of de wandelagenda.

- En de nieuwe gids van het Grote Rivierenpad (LAW 6) is verkrijgbaar. De route is op diverse plaatsen aantrekkelijker geworden, en knelpunten zijn opgelost. Voor meer informatie klik hier.

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet