Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

vrijdag, 28 september 2018 11:34

Frans Meijdam geridderd bij opening Wandelknooppuntennetwerk Zuid-Holland

Aansluitend aan de officiële opening van het wandelknooppuntennetwerk Zuid-Holland is Frans Meijdam voor zijn niet-aflatende inzet als vrijwilliger geridderd. Het was gisteren een in alle opzichten mooie en feestelijke dag.

IMG 0109 3 SmallRuim 20 jaar geleden heeft Frans het initiatief genomen voor de ontwikkeling van wandelknooppuntennetwerken in de provincie Zuid-Holland. Met niet-aflatende ijver heeft hij zich ingezet bij het bedenken, ontwikkelen en realiseren van dit netwerk, samen met veel andere TeVoeters. Frans mocht samen met de gedeputeerde Han Weber de laatste knooppuntpaal onthullen.

Het bankje dat bij de onthulde paal staat is opgedragen aan Frans.

Er wachtte Frans nog een verrassing: voor het vele vrijwilligerswerk dat hij al ruim 40 jaar op allerlei gebied doet, werd hij door burgemeester Veldhuijzen van de gemeente Nissewaard toegesproken. Hij was benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau en kreeg het lintje opgespeld, en werd samen met zijn vrouw Corrie in de bloemen gezet.
Voor een verslag op de website van de gemeente Nissewaard met een overzicht van de verdiensten van Frans klik hier.

Met de ingebruikneming van het netwerk in de Hoeksche Waard is het netwerk in de provincie Zuid-Holland compleet. Na de officiële opening werd aandacht besteed aan het effect van wandelen op de gezondheid, en aan het belang van onderhoud van het routenetwerk. En er werd ook gewandeld en genetwerkt, en genoten van de zon en de drankjes en hapjes.

IMG 0093 3 SmallIMG 0110 2 Small 
 

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet