Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

dinsdag, 16 oktober 2018 23:00

Wandelnieuws 16

Twee keer per maand wordt een nieuwsbericht geplaatst met wandeltips. Voor oudere Wandelnieuws-berichten: zie onder Nieuws.
Hoor of zie je "iets" dat voor TeVoeters interessant is: meld het (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
In deze Wandelnieuws nog een keer de boswachterpaden, de Maas, en de Paadjesmakers, de Nacht van de Nacht en een Halloweenwandeling.

- Al eerder werden de boswachterwandelingen aangeprezen. Ook op de website van Wandelnet zijn ze nu te vinden. Voor een overzicht klik hier.

- Wandelen langs een rivier is in alle seizoenen speciaal. Wil je er een project van maken? Dat kan door te wandelen langs de Maas van Eijsden tot aan Rockanje. Op de website www.maaspad.nl vind je informatie over het pad en de etappes. En als je je inschrijft kun je na voltooiing van de hele tocht een oorkonde krijgen.

- ook de Paadjesmakers (Den Bosch) hebben een nieuwe wandelroute uitgebracht: "Dat gaat naar de Maas toe". Een rondwandeling van 20 km door het gebied tussen de Maas en Den Bosch.
Zij hebben nog 4 andere nieuwe wandelgidsen uitgebracht, 3 met stadswandelingen, en 1 met een wandeling langs de waterwerken die aan de rand van Den Bosch liggen. En omdat Den Bosch een goed bereikbare en mooie stad is, is dit misschien een tip voor een wandeldag in de komende winterperiode. Voor meer informatie klik hier.

- Zaterdagnacht 27 oktober is de Nacht van de Nacht. Nu is onverhard wandelen niet direct een activitiet voor 'in het holst van de nacht'.  Maar weer eens ervaren hoe donker het 's nachts "normaal" hoort te zijn is misschien wel eens goed. Er worden die nacht allerlei activiteiten georganiseerd. Ook wandelingen! Voor een overzicht van alle activiteiten klik hier

- En voor wie meer houdt van griezelen: eetcafé Les Deux Pont (Oudendijk, NH) organiseert op zaterdagavond 3 november om 17u15 een Halloween-wandeling. Met lampions, toneelacts onderweg, en pompoensoep of erwtensoep na afloop. Voor meer informatie klik hier (link verouderd).

 

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet