Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

donderdag, 31 januari 2019 22:12

Wandelnieuws 22

Twee keer per maand wordt een nieuwsbericht geplaatst met wandeltips. Voor oudere Wandelnieuws-berichten: zie onder Nieuws.
Hoor of zie je "iets" dat voor TeVoeters interessant is: meld het (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Dit is de tweede Wandelnieuws van 2019. Hoewel het voorjaar nog ver weg lijkt, is het toch al weer februari. En dan kan het zo maar ineens voorjaar worden. Tijd dus om voorbereid te zijn op een mooie wandeldag. Daarom voor de komende periode weer wat suggesties. Er is een nieuwe wandelagenda van het Wandelcafe van het NIVON Leiden, het Huis Te Manpad opent vanaf 2 februari de tuindeuren. En mocht er toch nog (meer) sneeuw komen: dan heeft de Utrechtse Heuvelrug nog een paar suggesties. Vergeet ook niet in de TeVoet-agenda te kijken en de TeVoet wandelingen in je agenda te zetten.

- Het Wandelcafe van het NIVON Leiden heeft weer een goedgevulde wandelagenda. Er staan de komende maand wandelingen gepland op woensdag 6 februari, zondag 10 februari en woensdag 27 februari. Voor meer informatie over route, lengte en begeleiding klik hier. Er staan ook al wandelingen en een lezing in maart gepland.

- Vanaf zaterdag 2 februari zijn er weer excursies in het park van Huis Te Manpad in Heemstede. Deze misschien wel best bewaarde buitenplaats van Kennemerland is bekend vanwege de overvloedige stinsenflora. Vooral de sneeuwklokjes zijn de moeite waard: wees er dus op tijd bij! Van februari t/m mei zijn er (begeleide) excursies op zaterdag (om 10 uur) en op dinsdag (om 14 uur). Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie klik hier.

- En van Route.nl ontving ik een nieuwsbrief met Winterwandeltips op de Heuvelrug. Met routes, winterfoto's en tips waar je weer heerlijk kunt opwarmen.

- En op zaterdag 16 maart is er een TeVoet wandeling van Vught naar Den Bosch. Meer informatie in de agenda.

 

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet