Vereniging van wandelaars.

Onverhard wandelen,  natuurlijk! 

 

 

donderdag, 12 november 2020 15:53

Jubileumactie TeVoet

GEEF JE FAVORIETE WANDELING CADEAU!

De vereniging TeVoet bestaat 25 jaar. Als wij, om dat te vieren, als leden van TeVoet elkaar nu eens een jubileumcadeau aanbieden: onze meest favoriete onverharde wandeling. De mooiste wandelingen ván leden vóór leden! De wandeling die ik als eerste aan mijn vrienden zou aanbevelen. En als je die wandeling dan zou beschrijven en opsturen om op die manier een groot jubileumcadeau te maken.


Te Voet is vooral opgericht voor het onverhard wandelen. Dat staat ook op de frontpagina van Lopend Vuur, dat is de kern van onze vereniging. Er zijn genoeg clubs en websites en boekjes in Nederland die zich met wandelen bezighouden. Maar er is maar één vereniging die de zorg voor onverhard wandelen als focus heeft en dat is TeVoet. In Nederland is al heel veel geasfalteerd, we hebben een belangrijke taak.


Het idee is dus: Bedenk wat je favoriete wandeling is en natuurlijk is die zoveel mogelijk onverhard. Die kan 7 km zijn, of 25, maakt niet uit. Vertel in twee alinea’s (ca. 300 woorden) waarom jíj die wandeling zo mooi vindt. Geef een beknopte beschrijving en wat aanwijzingen over het startpunt e.d. en teken de route in op een kaartje. Geen uitvoerige routebeschrijving dus. En dan opsturen. Ze komen dan terecht op de website van Te Voet en/of in Lopend Vuur.

Voor informatie en tips voor het beschrijven en versturen van je favoriete wandeling klik hier.
Voor een voorbeeld van een beschrijving klik hier en een voorbeeld van een kaartje klik hier.

 

Heb je nog vragen, dan kun je die stellen aan Michiel Broekman. Per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; of telefonisch: 078-6143948.                                                            

Michiel Broekman, namens redactiegroep TeVoet 25 jaar
Jan Rijnsburger, namens bestuur TeVoet

ANBI logoinfo@tevoet.nl

Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet