Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

zaterdag, 22 september 2018 16:43

Klompenpad: Zoddenpad (Tienhoven, U)

Het Zoddenpad is één van de ruim 100 klompenpaden. Klompenpaden zijn te vinden in de provincies Utrecht en Gelderland. Ze maken gebruik van boerenlandpaden. Het Zoddenpad gaat door het buitengebied van Tienhoven, op de grens van poldergebied en Utrechtse Heuvelrug. Honden niet toegestaan.

ZoddenpadMedStart en eindpunt bij het Streekmuseum Vredegoed, Heuvellaan 7, Tienhoven. De route is 13 km. Ze is bewegwijzerd met een markering in de vorm van een oranje klomp en zowel linksom als rechtsom te lopen. Als je de route loopt vanaf NS-station Hollandsche Rading, dan is de route 19 km.
Voor meer informatie over het Zoddenpad en een printbaar kaartje klik hier.

Een wandelverslag van Ineke Thierauf is te vinden in Lopend Vuur van september 2018.

Kaartje gemaakt via www.afstandmeten.nl ♦ geven afstand in km aan.
Legenda: rood=verhard, blauw=onverhard, geel=half-verhard
Voor meer detail en een inzoombare kaart van de route: klik hier

De route is ook te vinden op Routeyou. Om te starten bij het Streekmuseum klik hier. Wil je de route lopen vanaf NS-station Hollandsche Rading (route is dan 19 km) klik hier.
Tip: wijzig in Routeyou de kaart in topokaart.
Karakteristieken van de route vind je onder de knop met de tekstballon.
Meer informatie vind je onder de knop <i>.
Print- en download-opties (bv GPX-track) vind je onder de knop rechts van de knop <i>.

Opmerkingen over de route graag melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meer klompenpaden
Klompenpaden worden gerealiseerd door Landschap Erfgoed Utrecht en Stichting Landschapsbeheer Gelderland. Ze maken gebruik van historische (wandel)paden om deze in stand te houden. Op klompenpaden geniet je van rust, cultuur en natuur. Bij het maken en onderhouden zijn veel vrijwilligers betrokken.
De meeste routes zijn rond de 15 km lang. Honden zijn niet toegestaan. Op diverse plaatsen raken routes elkaar, of zijn er verbindingstrajecten. Hierdoor kun je zelf langere of meerdaagse routes maken. Bekijk hiervoor op de website van de Klompenpaden (www.klompenpaden.nl) de paden op kaart. Naast de informatie op internet is er van ieder klompenpad een brochure. Op de website staat bij iedere wandelroute waar de brochure te koop is. Er is ook een gratis app waarmee route-informatie en achtergrondinformatie beschikbaar is voor de smartphone.

 Partners

Logo AntilopeOutdoor
Bezoek hier de website
Lees hier de laatste nieuwsbrief

ANBI logoinfo@tevoet.nl

Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet