Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

vrijdag, 30 november 2018 22:21

Wandelnieuws 19

Twee keer per maand wordt een nieuwsbericht geplaatst met wandeltips. Voor oudere Wandelnieuws-berichten: zie onder Nieuws.
Hoor of zie je "iets" dat voor TeVoeters interessant is: meld het (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
In deze Wandelnieuws behalve een nieuwe wandelagenda van het NIVON-Leiden, ook wat nieuwe mogelijkheden voor wandelingen. En verder een aantal websites om al wandelplannen te maken voor 2019.

- Het NIVON-Leiden heeft voor de periode 9 januari - 6 februari 2019 weer 4 wandelingen gepland. Voor de data en verdere informatie klik hier.

- Bekijk voor een Midwinterhoornwandeling in Lochem (9 december) en Snert-winterwandelingen in Oudendijk (NH) wandelnieuws 18.

- Houd je van samen met anderen wandelen? Dan ken je waarschijnlijk de Wandelpool wel. Een vergelijkbare formule vind je op www.dewandelsite.nl

- Misschien zin om op een lange winteravond op internet wat rond te struinen? Er zijn veel enthousiaste wandelaars die hun ervaringen met anderen willen delen en mooie websites hebben met een schat aan informatie. Ga een s kijken op de website van Frank: frankwandelt.nl Of op de website van Dorien en Tineke: www.wandelingen.info 

- En mocht je voor komend jaar een (geheel verzorgde) wandelvakantie in Nederland willen plannen? Dan hier wat websites van kleinere organisaties die wandelvakanties aanbieden, of wandeltochten in Nederland voor je kunnen "ontzorgen":   Activatours, Hike-in-Holland, vanparidonwandeltochten.nl , Countyhike (voor het Pieterpad) en WandelReijk voor onbezorgd wandelen in het NP Weerribben-Wieden. 

- En als je wat wilt lezen over heel bijzondere vakanties te voet, kijk dan eens bij 360º Explore and Advantureº Explore and Advanture. Wil je eens kennis maken met zulke avonturiers? Op 15 december kun je meewandelen met 360º Travels and Expeditions door het Deelerwoud (Gelderland). Voor meer informatie over tijd en startplaats klik hier.

Volgende keer iets over expedities in eigen land.

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet