vrijdag, 16 maart 2018 20:56

Eerste informatiepaneel Routenetwerken Twente geplaatst

Op 14 maart vond de onthulling plaats van het eerste duurzame informatiepaneel van Routenetwerken Twente bij het vliegveld Enschede. Dit jaar zullen er 1000 geplaatst worden. De panelen zijn van duurzaam materiaal gemaakt, en hebben een milieuvriendelijke folie. De folie kan eenvoudig vervangen worden als bv routes gewijzigd worden.

Routenetwerken Twente Onthulling eerste paneel Hans van Agteren klein2Ze bevatten informatie over het wandel-, fiets,- mountainbike- en paardrijnetwerk in Twente, niet alleen informatie over de routes, maar ook over de dorpen, steden, flora en fauna in de omgeving. De TIP's (Toeristische Informatie Punten) staan op de 'grote' knooppunten van de routenetwerken, oa bij de TOP's (Toeristische Overstap Punten).

Een goede aanleiding om eens te kijken hoe de regio Twente het wandelnetwerk op internet presenteert. Op de website www.visittwente.nl vind je de Overijsselse wandelrouteplanner in een nieuw jasje: dat van Routemaker. Tip: zoom de kaart een paar stappen in, dan zie je de i-punten en de trajecten van het wandelkeuzepuntennetwerk.
Er staan op de site ook kant-en-klare wandelingen (onder <Routes>). Nog niet veel, en ook nog niet zo gemakkelijk te vinden. De links naar het wandelnetwerken van Overijssel op Wandelnet werken op dit moment niet. Duidelijk work-in-progress, maar het ziet er wel veelbelovend uit.

ANBI logoinfo@tevoet.nl

Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL95 TRIO 0320 6261 05
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet