Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

maandag, 18 maart 2019 23:23

Nieuwe Natuur Struin Routes door de Krimpenerwaard

Vanaf nu zijn deze 5 Natuur Struin Routes zowel online als offline beschikbaar. TeVoeter Peter Both heeft intensief meegewerkt aan de ontwikkeling van deze routes. De routes zijn vernoemd naar de Flying Big Five: de Blauwborst, de Grote Zilverreiger, de Buizerd, de Kievit en de Zwarte Stern. Ze maken gebruik van het Wandelknooppuntennetwerk.

Het zijn 4 rondwandelingen van 7 - 15 km, en een lange rondwandeling van 46 km, in totaal ruim 90 km wandelplezier! Onderweg komt u langs leuke afstappunten voor een kopje koffie of boerderijbezoek.
De routes zijn uitgezet met hulp van wandelexperts uit de omgeving van o.a. TeVoet (Peter Both) en Struinen en Vorsen. Met ondersteuning van de gemeente Krimpenerwaard, Groen Alliantie Midden Holland, Zuid-Hollands Landschap en de provincie Zuid-Holland zijn de routes ontwikkeld door Bureau Mens & Groen en Streekadvies 't Laage Land uit de Krimpenerwaard.

De routefolder is te downloaden via https://www.struinenenvorsen.nl/media/uploads/files/STRUIN-folder-LR.pdf
Via  www.ontdekdekrimpenerwaard.nl , www.struinenenvorsen.nl/routes  en www.route.nl zijn de routes en routefolder te vinden. De komende tijd komen de routes ook beschikbaar op www.heerlijkbuiten.nl  en www.zuidhollandslandchap.nl.

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet