Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

woensdag, 17 april 2019 20:03

Wandelnieuws 27

Twee keer per maand wordt een nieuwsbericht geplaatst met wandeltips. Voor oudere Wandelnieuws-berichten: zie onder Nieuws.
Hoor of zie je "iets" dat voor TeVoeters interessant is: meld het (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Deze keer - omdat het nog even kan - bloesem-, bollen- en lentewandelingen.

- De tulpen staan nu volop in bloei. Niet alleen in de Keukenhof, maar ook in de Kop van Noord-Holland.  Maar ook in Zeeuws-Vlaanderen, in de Noordoostpolder, en in Groningen zijn er mooie bollenvelden.  Een blog met mooie foto's en tips van Ivonne vind je op haar site https://www.myfootprints.nl/hotspots/bollenvelden-bekijken-in-nederland/

- De tulpenwandeling in de Noordoostpolder is op zaterdag 20 april.

- Op zondag 5 mei is er weer de jaarlijkse wandeldag van Bloeiend Zijpe (Kop van Noord-Holland).

- De Hortus Bulborum (museum van de bloembollen in Limmen, Noord-Holland) is nog geopend tot 16 mei. Op de website vind je onder het tabblad <Informatie Bezoekers> ook wandelroutes.

- Ook de peren- en appelbomen staan nog volop in bloei. Een goede reden om te gaan wandelen in de Betuwe. Bij voorbeeld het klompenpad Errekomsepad rond Buren.

- Op zondag 5 mei is er ook een lentewandeling over het Kloosterpad Zenderen (Overijssel). Deze route is het hele jaar te lopen, maar op 5 mei is het ook mogelijk een kijkje te nemen in de kloosters langs de route. Voor meer informatie over deze wandeling klik hier. Meer informatie over het Kloosterpad Zenderen in de vinden op de website.

- En ook de seringen zijn de komende weken op hun mooist. De beste tijd dus om te gaan wandelen naar de Seringenberg op het landgoed de Horsten. Ok het landgoed zijn 5 wandelingen uitgezet. Voor meer informatie over het landgoed en de wandelingen klik hier.

 Partners

Logo AntilopeOutdoor
Bezoek hier de website
Lees hier de laatste nieuwsbrief

ANBI logoinfo@tevoet.nl

Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet