Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

donderdag, 09 november 2017 20:44

Gebied Luistenbuul weer afgezet

Te Voet deed navraag: Zuid Hollands Landschap heeft e.e.a. niet goed afgestemd met andere eigenaren en pachters in het gebied en sluit de struinroute weer af. De wandelaar die hiervoor geld heeft gegeven blijft met een kater achter.

Het Zuid Hollands Landschap heeft vorig jaar een aktie gehouden om geld in te zamelen voor aankoop van het gebied Luistenbuul. In de promotiefilm vertelt René Garskamp van het Zuid Hollands Landschap over de schoonheid van het gebied en nodigt iedereen uit om na aankoop van het gebied te struinen langs de rivier en langs de meidoornhagen. Zie https://www.youtube.com/watch?v=ryh5yP022q0 Gevers zullen mede vanwege het vooruitzicht van deze openstelling geld hebben gedoneerd.

Het aankoopbedrag wordt ingezameld. In het blad voor de donateurs van het Zuid Hollands Landschap wordt het gebied beschreven met een kaartje van de struinroute en een link, waar de beschrijving van de route staat. Er is overleg tussen het projectbureau wandelroutenetwerk en het Zuid Hollands Landschap om de route op te nemen in het wandelroutenetwerk Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Tot zover prima.

Ineens wordt de struinroute van de website gehaald. Er wordt een nieuwe route gemaakt, waarbij je op de dijk moet lopen en het gebied dus alleen van ver kunt zien. Dit alles zonder enige uitleg waarom.

 

 Partners

Logo AntilopeOutdoor
Bezoek hier de website
Lees hier de laatste nieuwsbrief

ANBI logoinfo@tevoet.nl

Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet